Speciale projecten

Hoe specialer het project, hoe groter de uitdaging 

Broekhuis  Houtbewerking & Restauratie is dé specialist in het maken van speciale houtproducten in de ruimste zin van het woord. Deze pagina is gemaakt, om u een indruk te geven dat bijna alles mogelijk is bij Broekhuis  Houtbewerking & Restauratie. Hoe specialer het product/ontwerp, hoe groter de uitdaging voor ons. Wij richtten ons in mindere mate op de massa , maar meer op middelgrote en kleinere series, en enkel stuks, met het oog op maatwerk en speciale vormgeving. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die een speciaal product voor u kan realiseren, dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking & Restauratie op het juiste adres.

Modern uitgebreid machine park

Met een zeer uitgebreid machinepark en meer dan 35 jaar ervaring, heeft Broekhuis Houtbewerking & Restauratie dé speciale technieken in huis om met alle zorg speciale producten te fabriceren.

Wij leveren aan ontwerpers, interieurbedrijven, timmerfabrieken, aannemers, bouwbedrijven, schilderbedrijven, parketvloerindustrie, deurenfabrieken, interieurbedrijven, keukenbouw, scheepsinterieurbouw, speelgoedfabrikanten, meubelindustrie, monumentenzorg, en particulieren.

Interesse gekregen in onze speciale producten?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze speciale producten van Broekhuis Houtbewerking & Restauratie neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel 053-5728328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op