Lichtdaken

Dé specialist in lichtdaken

Broekhuis  Houtbewerking is dé specialist in het maken van lichtdaken. Hierbij spelen met name aan de binnenkant de vormgeving, detaillering en uitstalling een grote rol. Wij richten ons niet op de grote markt en hoeveelheden, maar op maatwerk en vormgeving.
Toepassing zijn met name voor verbouwingen met platte daken, om met name meer daglicht in uw woning te creëren. Ook geeft een lichtdak een ruimer gevoel. Buiten de traditionele houtsoorten als  meranti, en sapeli mahonie kunnen wij ook lichtdaken  produceren in b.v. eiken, esdoorn, sipo mahonie, essen, iroko, teak, oregon pine enz. Wilt u een uniek lichtdak voor uw woonhuis, berging of aanbouw? Dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking op het juiste adres.

Belangrijke informatie omtrent lichtdaken

Om lekkages te voorkomen moet bij het plaatsen van een lichtdak overleg plaatsvinden met een erkend timmerbedrijf en dakdekkersbedrijf.

Tevens is het belangrijk om de juiste keuze/dikte van het glas te bepalen, mede afhankelijk van glasoppervlak. Ook de gewenste hoeveelheid zonlicht wat binnenkomt is bepalend voor het keuze van het glas.

Modern uitgebreid machine park

Met een zeer uitgebreid machinepark en meer dan 35 jaar ervaring, heeft Broekhuis Houtbewerking dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw lichtdak te produceren. Wij leveren aan timmerfabrieken, aannemers, bouwbedrijven, klusbedrijven, dakdekkers en particulieren.

Lichtdaken iets voor u?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de lichtdaken van Broekhuis Houtbewerking, neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel 053-5728328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op