Meubels op maat

Dé specialist in meubels op maat 

Wilt u een uniek meubelstuk in uw huis, dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking & Restauratie op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in maken van meubels op maat. Custom-made is een van onze sterke kanten.

Bij het ontwerp spelen naast uw wensen en uw bestaande interieur ook de onder andere kleur, afwerking, glansgraad houtsoort, uitstraling en toepassing een belangrijke rol. Alles kan tot in elk detail met u worden besproken, zodat u de meubels op maat krijgt die u in gedachten heeft.

Modern uitgebreid machinepark voor meubels op maat

Met een zeer uitgebreid machinepark en meer dan 35 jaar ervaring, heeft Broekhuis Houtbewerking & Restauratie dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw meubelstuk fabriceren. Een aantal van onze technieken zijn uniek en door jarenlange ervaring ontwikkeld om zo met alle zorg tot een prachtig kwalitatief meubelstuk te komen.

Zakelijk: wij kunnen ook grotere aantallen produceren

Ook voor de zakelijke klant is het mogelijk grote partijen meubels op maat te bestellen. Wij voeren onder andere specialistisch maatwerk uit voor meubelfabrieken, interieurbouw en dergelijken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook meubels op maat bij Broekhuis Houtbewerking & Restauratie laten maken, neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel 053-5728328. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op