Halffabricaten

Dé specialist in halffabricaten op maat

Broekhuis  Houtbewerking is dé specialist in het maken van halffabricaten in de ruimste zin van het woord. Bijna alles is mogelijk, in nagenoeg elke houtsoort. Zie ook speciale projecten. Wij richtten ons in mindere mate op de massa, maar meer op middelgrote en kleinere series en enkel stuks, met het oog op maatwerk en speciale vormgeving. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in halffabricaten, dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking op het juiste adres.

Modern uitgebreid machine park

Met een zeer uitgebreid machinepark en meer dan 35 jaar ervaring, heeft Broekhuis Houtbewerking dé speciale technieken in huis om met alle zorg halffabricaten te produceren. Wij leveren aan timmerfabrieken, aannemers, bouwbedrijven, monumentenzorg, interieurbedrijven, keukenbouw, scheepsbouw, speelgoedindustrie, klusbedrijven en particulieren.

Halffabricaten iets voor u?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de halffabricaten van Broekhuis Houtbewerking neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel 053-5728328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op