Radiatorbekleding

Dé specialist in radiatorbekleding op maat

Radiatorbekleding is een steeds vaker voorkomende trend in de afgelopen jaren. Zo ziet u niet langer die witte radiator in de kamer of winkel, maar een stijlvolle kast om de radiator heen waardoor uw lelijke radiator wordt omgetoverd in een stijlvol meubelstuk in uw kamer. Er zijn veel verschillende soorten radiatorbekleding en het is belangrijk dat het goed match met uw interieur. Naast dat het goed moet staan in uw interieur zijn nog een aantal factoren meer van belang, het is belangrijk dat de er genoeg warmte door de radiatorbekleding komt zodat er een niet al te groot warmte verlies is. Dit zou immers zonde zijn van de energie en slecht voor het milieu. Daarom zit er in de radiatorombouw een aantal gaten/openingen waardoor de warmte altijd goed naar buiten kan en er een niet al te groot warmte- en energie verlies is met de radiatorombouw.

Laat u goed adviseren omtrent radiatorbekleding

U goed laten adviseren is erg van belang. Bij Broekhuis Houtbewerking besteden wij veel aandacht aan uw idee en kijken goed op wat voor manier en welk ontwerp wij het beste kunnen gebruiken bij het plaatsen bij de radiatorbekleding. Om er voor te zorgen dat u optimaal tevreden bent bespreken wij elk detail van de radiatorbekleding met u door.

Interesse gekregen in radiatorbekleding?

Bent u geïnteresseerd in radiatorbekleding op maat, neem dan contact met ons op via de contact pagina, of bel ons op 053 572 8328. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.
Vragen? Neem direct contact op