De Specialist in Profiellijsten

Profiellijsten op maat

Broekhuis Houtbewerking is dé specialist in het maken én ontwerpen van profiellijsten. Door de jaren heen zijn er een groot aantal verschillende soorten profiellijsten ontstaan, voor ieder interieur is er wel een profiellijst. Het belangrijke van het kiezen van een juiste lijst is te kijken naar het materiaal en de vorm dit geeft de lijst de karakteristieke of juist moderne uitstraling die uw interieur nodig heeft.

Advies op maat over profiellijsten

Bij Broekhuis Houtbewerking hebben we een zeer ruim assortiment aan houtsoorten zodat voor ieder budget een passende lijst kan worden gemaakt. Het kiezen van de juiste profiellijst kan lastig zijn maar bij ons zullen wij er voor zorgen dat met advies op maat de juiste lijst bij u in uw interieur komt, zodat het een verrijking is voor de leefomgeving.

Zakelijke klant

Met name voor de zakelijke klant maken wij profiellijsten : Omdat wij beschikken over een eigen profiel-slijperij, kunnen wij elk gewenst model voor u produceren, en hanteren wij korte levertijden.

Wij leveren o.a. aan architecten, bouwbedrijven, vloerspeciaalzaken, parketvakhandel, interieurzaken, klusbedrijven, keukenbedrijven, monumentenzorg, en timmerbedrijven. Voor zakelijke klanten is het natuurlijk mogelijk grote partijen in een keer af te nemen en afspraken op maat te maken.

Profiellijsten iets voor u?

Wilt u meer informatie over profiellijsten en de keuze in de materialen neem dan contact met ons op via de contact pagina, of bel direct naar 053 572 8328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

 

Vragen? Neem direct contact op