Lambrisering

Dé specialist in lambrisering op maat 

Broekhuis Houtbewerking is dé specialist in lambrisering. Afwerking, uitstraling en vormgeving zijn hierin van groot belang. Custom-made is één van onze sterke kanten. Wij kunnen de lambrisering in nagenoeg elke houtsoort op maat aan u leveren.

Advies op maat voor lambrisering

Een lambrisering maakt een interieur extra sfeervol. De mogelijkheden zijn bij Broekhuis Houtbewerking bijna onbeperkt. Meestal wordt er keuze gemaakt voor een ringwerk met vlakke panelen, of bossing panelen, maar men kan bijvoorbeeld ook kiezen voor verticale kraalschroten, of eventueel een profilering naar wens.

Daarom is het belangrijk goed te bekijken welk ontwerp en materiaal u kiest en wat de gelegenheid moet uitstralen om zo een interieur te realiseren dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarin zijn een aantal factoren in de interieurbouw van belang: wilt u chic, modern en/of praktisch? Al deze factoren zijn van groot belang voor de uitstraling van het interieur. Daarom adviseren wij van Broekhuis Houtbewerking  over het ontwerp en het te gebruiken materiaal, zodat de lambrisering altijd goed aansluit bij uw interieur.

Lambrisering iets voor u?

Heeft u interesse in de lambrisering van Broekhuis Houtbewerking of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 053-5728328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op