Luiken

Dé specialist in luiken op maat

Broekhuis Houtbewerking is dé specialist in het maken van raamluiken en deurluiken, waarbij vormgeving, detaillering en uitstraling nog een grote rol spelen. Wij leveren zowel functionele luiken als sierluiken in nagenoeg elke gewenste houtsoort en uitvoering. Broekhuis Houtbewerking levert kwaliteit voor buiten en binnen. Luiken worden met name toegepast bij het landelijk wonen, authentieke woonboerderijen en monumentale panden om de originele uitstraling terug te brengen. De binnenluiken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor slaapkamers als verduisteringsluiken, en of als decoratie. Buiten de traditionele houtsoorten meranti, en sapeli mahonie en merbau, kunnen wij ook afhankelijk van binnen/buiten toepassing produceren in bijvoorbeeld. w.r.cedar, douglas, oregon pine, grenen eiken, esdoorn, sipo mahonie, essen, iroko, teak enzovoort. Als extra optie leveren wij ook traditionele kruisroeden en plakroeden, Zie plakroeden. Wilt u iets unieks voor uw woonhuis, dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking op het juiste adres.

Modern uitgebreid machinepark

Met een zeer uitgebreid machinepark en meer dan 35 jaar ervaring, heeft Broekhuis Houtbewerking dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw raamluiken en deurluiken  voor u te produceren. Nagenoeg elke uitvoering is bespreekbaar. Tevens kunnen wij ook voor u het hang en sluitwerk verzorgen, het gehele proces binnen Broekhuis Houtbewerking blijft. Wij leveren voornamelijk aan timmerfabrieken, aannemers, bouwbedrijven, monumentenzorg en particulieren.

Luiken iets voor u?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de luiken op maat van Broekhuis Houtbewerking, neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel naar 053-5728328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op