Meubelmaker

Meubelmaker en meubelrestauratie

Wilt u een uniek meubel in uw huis of wilt u een uniek meubelstuk laten restaureren? Dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie op het juiste adres.
Met méér dan 35 jaar ervaring in de meubelbranche zijn wij gespecialiseerd in alle soorten meubelrestauratie en meubelmakerij. Met oog voor detail gaan wij aan de slag met uw meubelstuk om het weer in de originele staat te brengen, zodat uw meubelstuk weer volledig tot zijn recht komt in uw interieur. Ook voor nieuwe meubels op maat kunt u bij ons terecht wij ontwerpen en realiseren het meubel van A tot Z.

Speciale technieken voor meubelrestauratie en meubelreparatie

Met een zeer uitgebreid machinepark heeft Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw meubelstuk te behandelen. Een aantal van onze technieken zijn uniek en door jarenlange ervaring ontwikkeld om zo met alle zorg ook ambachtelijke antiek restauratie te kunnen uitvoeren en op deze wijze resultaten te behalen die met moderne technieken niet mogelijk zijn om zo antieke meubels weer te laten herleven.

Meerdere vormen van restauratie en reparatie bij meubelmaker Broekhuis

Wilt u ook meubels of meubelrestauratie bij Broekhuis Houtbewerking & Restauratie laten maken, neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel 053-5728328. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op