Kruisroeden en plakroedes

De Specialist in het toeleveren van plakroedes en kruisroeden.

Broekhuis Houtbewerking is dé specialist in het maken én ontwerpen van plakroedes en kruisroeden op maat. Wij maken de plakroedes met traditionele halfhout-verbindingen in elk gewenste model, elke afmeting en houtsoort. De plakroedes en kruisroeden van Broekhuis Houtbewerking zijn zowel technisch als optisch gezien mooier en kwalitatief beter dan de bedrijven die met losse latjes werken.
De kruisverbindingen worden met vochtbestendige lijm gemonteerd tot een raamwerk (indien gewenst leveren wij de roeden ook ongemonteerd). Wij kunnen de raamwerken naar wens behandelen met een grondlaag en eventueel met een voorlaklaag en voorzien van foamtape 3-4mm dik. Het voordeel hiervan is dat de raamwerken bij aflevering meteen in de productie of op locatie kunnen worden toegepast.

Klik hier om plakroedes zelf te bestellen

Advies op maat over plakroedes en kruisroeden

Vroeger, toen men nog geen grote glasruiten kon maken, werden er veelal kruisroeden met glaslatjes toegepast, waarbij elke vakverdeling een afzonderlijk ruitje was, zodat men toch een groot raamoppervlak/lichtinval kon creëren. Tegenwoordig kan men zeer grote thermopane ruiten fabriceren, waarbij men zelfs de mogelijk heeft om de roeden in de spouw van het thermopane glas te fabriceren. Praktisch gezien is dit voor een modern gebouw een prima oplossing. De plakroedes en kruisroeden van Broekhuis Houtbewerking zijn wat betreft de uitstraling niet van vroeger te onderscheiden, en daarom uitermate geschikt voor het landelijke wonen, authentieke woonboerderijen en monumentale panden. Broekhuis Houtbewerking produceert voor u de plakroedes en kruisroeden profilering tot in elk detail, 15-20-45 graden afgeschuind met een duivenjager, of met een eigen specifieke profilering naar wens.

Zakelijke klant

Met name voor de zakelijke klant maken wij plakroedes en kruisroeden. Omdat wij beschikken over een eigen profiel-slijperij, kunnen wij elk gewenst model voor u produceren. Daarnaast hanteren wij korte levertijden. Wij leveren o.a. aan bouwbedrijven, timmerfabrieken, interieurbouw, klusbedrijven, schildersbedrijven, glaszetters en monumentenzorg. Voor zakelijke klanten is het natuurlijk mogelijk grote partijen in een keer af te nemen en afspraken op maat te maken. Natuurlijk bent u als particulier ook bij ons welkom.

Kruis of plakroedes iets voor u?

Wilt u meer informatie over plakroedes en kruisroeden neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel direct naar 053 572 8328, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

 

Klik hier om plakroedes zelf te bestellen