Betimmering

Specialist in Betimmering op maat 

Broekhuis  Houtbewerking & Restauratie is dé specialist in het maken van betimmering waarbij vormgeving , detaillering en uitstaling nog een grote rol spelen.Wij leveren o.a. gevelbekleding, windveren dekstukken, boeilijsten en gootklossen.Onze specialiteit is maatwerk en speciale vormgeving.Toepassing zijn met name het landelijk wonen, authentieke woonboerderijen en monumentale panden.Buiten de traditionele houtsoort meranti, en sapeli mahonie en merbau, kunnen wij ook afhankelijk van binnen/buiten toepassing betimmeringen produceren in b.v. eiken, esdoorn, sipo mahonie, essen, iroko, teak , enz. Als extra optie leveren wij ook traditionele kruisroeden en plakroeden, en raamluiken. Zie kruis en plakroeden  en raamluiken.

Wilt u unieke betimmeringen voor u woonhuis, dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking & Restauratie op het juiste adres.

Modern uitgebreid machine park

Met een zeer uitgebreid machinepark en meer dan 35 jaar ervaring, heeft Broekhuis Houtbewerking & Restauratie dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw betimmeringen te produceren.

Wij leveren aan timmerfabrieken, aannemers, bouwbedrijven, monumentenzorg en particulieren.

Wilt u ook betimmeringen bij Broekhuis Houtbewerking & Restauratie laten maken neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 053-5728328

 

Vragen? Neem direct contact op