Interieurbouw

Toeleverancier voor interieur- en keukenbouw

Broekhuis Houtbewerking is al meer dan 35 jaar een gerenommeerd partner voor vele interieurbouw bedrijven in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de toelevering van houten producten/halffabricaten en profiellijsten, plinten en betimmeringen in nagenoeg elke houtsoort voor de interieur en keukenbouw. Afwerking, uitstraling en vormgeving zijn hierin van groot belang. Custom-made is één van onze sterke kanten.

Advies op maat voor interieurbouw bedrijven.

Een interieur/keuken is zeer bepalend voor de sfeer en gevoel van een gelegenheid. Het interieur brengt de omgeving tot leven. Daarom is het zeer belangrijk goed te bekijken voor welk ontwerp en materiaal te kiezen en wat de gelegenheid moet uitstralen om zo een interieur te realiseren dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarin zijn een aantal factoren in de interieurbouw van belang. Wilt u chic, modern en/of praktisch? Al deze factoren zijn van groot belang voor de uitstraling van het interieur. Daarom adviseren wij van Broekhuis Houtbewerking interieurbedrijven over het ontwerp en het te gebruiken materiaal.

Interieurbouw iets voor u

Heeft u als interieurbouwbedrijf interesse gekregen in onze producten, neemt u dan contact op via de contact pagina, of bel ons op 053 572 8328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

 

Vragen? Neem direct contact op