Radiatorombouw op maat

Dé specialist in radiatorombouw op maat

Broekhuis houtbewerking is dé specialist in radiatorbouw op maat. Na méér dan 35 jaar ervaring in het vak is elke mogelijke radiatorombouw mogelijk om te maken. Uw idee realiseren is onze missie. Vaak verstoort een radiator het mooie en sfeervolle van een ruimte, door een radiatorombouw op maat te gebruiken kan de radiator op een stijlvolle manier worden weggewerkt zonder dat er teveel warmte verloren gaat in de ruimte en dat de sfeervolle karakteristieke of juist strakke moderne ruimte zijn sfeer behoud.

Laat u goed adviseren over een radiatorombouw op maat

U goed laten adviseren is het halve werk als het gaat om een radiatorombouw op maat. Broekhuis houtbewerking neemt hier dan ook uitgebreid de tijd voor zodat uw ideeën en wensen omtrent de radiatorbekleding goed worden doorgesproken. Wij zullen u ook adviseren over het ontwerp en welke houtsoort het beste te gebruiken bij de radiatorombouw, zodat het ontwerp en de kwaliteit goed bij het interieur past. Het belangrijkste aspect van een radiatorombouw is dat het goed in het geheel van de ruimte past en doormiddel van de ombouw de ruimte meer te verfraaien.

Offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 053 572 8328. Ook wanneer u vragen heeft staan wij u graag te woord.