Meubelmaker Oldenzaal

Meubelmaker Oldenzaal levert al 35 jaar kwaliteit

Broekhuis houtbewerking en restauratie is de meubelmaker in Oldenzaal en omgeving, na uitgebreid met u te hebben geëvalueerd wat uw wensen zijn met een meubelstuk gaan wij aan de slag. Wellicht droomt u al enige tijd van een specifiek meubelstuk?

Ook voor uw antieke meubelstukken bieden wij een specialistische meubelrestauratie service, door 35 jaar ervaring in de restauratie- en houtbewerkingsbranche kunnen wij zeer gespecialiseerde meubelreparatie projecten aannemen en deze tot een goed resultaat brengen. 

Uitgebreid machinepark voor meubelreparatie bij Meubelmaker Oldenzaal

Na 35 jaar in de meubelbranche heeft Broekhuis Houtbewerking & Restauratie een zeer uitgebreid machinepark verzamelt waarmee elk meubelstuk kan worden bewerkt. Ook voor de meest gespecialiseerde projecten hebben wij de juiste apparatuur om het project tot een succes te brengen. Daarnaast besteden wij ook erg veel aandacht aan het materiaal van het meubelstuk zodat er altijd met dezelfde houtsoorten word gewerkt.

Meerdere mogelijkheden bij Broekhuis Houtbewerking

Naast dat Broekhuis Houtbewerking dé meubelmaker in Oldenzaal is, zijn wij ook gespecialiseerd in diverse andere projecten o.a plakroedes, lambrisering, radiatorbekleding op maat e.d.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met uw meubelmaker in Oldenzaal? Neem gerust contact met ons op via 053 572 8328.