Meubelmaker Oldenzaal

Meubelmaker Oldenzaal levert al 35 jaar kwaliteit 

Broekhuis houtbewerking en restauratie is de meubelmaker in Oldenzaal en omgeving, na uitgebreid met u te hebben geëvalueerd wat uw wensen zijn met een meubelstuk gaan wij aan de slag en maken wij uw idee werkelijkheid. Ook voor uw antieke meubelstukken bieden wij een specialistische meubelrestauratie service, door 35 jaar ervaring in de meubelmakelarij kunnen wij zeer gespecialiseerde meubelreparatie projecten aannemen en deze tot een goed resultaat brengen. 

Uitgebreid machinepark voor meubelreparatie bij Meubelmaker Oldenzaal

Na 35 jaar in de meubelbranche heeft Broekhuikhuis houtbewerking en meubelrestauratie een zeer uitgebreid machinepark verzamelt waarmee elk meubelstuk kan worden bewerkt. Ook voor de meest gespecialiseerde projecten hebben wij de juiste apparatuur om het project tot een succes te brengen. Broekhuis houtbewerking en meubelreparatie besteed ook veel aandacht aan het materiaal van het meubelstuk zodat er altijd met dezelfde houtsoorten word gewerkt.

Meerde mogelijkheden bij Broekhuis Houtbewerking

Naast dat Broekhuis Houtbewerking dé meubelmaker in Oldenzaal is, zijn wij ook gespecialiseerd in diverse andere projecten o.a plakroedes, lambrisering, radiatorbekleding op maat e.d. 

Interesse gekregen in meubelmakelarij in de omgeving Oldenzaal en uw meubelstuk door ons te laten ontwikkelen, repareren of restaureren neem contact met ons op.