Meubelmaker Hengelo

Voor specialistisch maatwerk moet u bij meubelmaker Hengelo zijn !

Al decennia lang is Broekhuis Houtbewerking dé meubelmaker in Hengelo voor specialistisch maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van uw antieke meubilair en in het ontwerpen en realiseren van complete nieuwe meubelstukken. Bij het ontwerpen van een meubel is het belangrijk dat u de juiste adviezen krijgt, bij Broekhuis houtbewerking & Restauratie nemen wij hier dan ook uitgebreid de tijd voor. Heeft u een idee in gedachten? Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor u.

Meubelrestauratie bij meubelmaker Hengelo

Broekhuis Houtbewerking is meer dan alleen meubels ontwerpen ook het restaureren is één van onze specialiteiten. met meer dan 35 jaar ervaring in meubelrestauratie en meubelreparatie hebben wij zeer gespecialiseerde technieken ontwikkeld om uw meubels weer de karakteristieke uitstraling van vroeger te geven. Ook het machinepark dat wordt gebruikt voor de restauratie is uniek, wij zorgen ervoor dat uw meubelstuk weer een tweede leven krijgt en dat het weer volledig tot zijn recht komt.

Meubelreparatie van antiek tot nieuw

Naast meubelrestauratie kunt u bij ons ook terecht voor meubelreparatie. Is uw stoel, bank, kast of ander meubel beschadigd? Dan kunt u het bij ons laten repareren.

Interesse gekregen in meubelrestauratie of meubelreparatie?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel ons op 053 572 8328