Meubelmaker Goor

Meubelmaker in Goor inschakelen? 

Meubelmaker Goor nodig? Wilt u een uniek meubel in uw huis of wilt u een uniek meubelstuk laten restaureren. Dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie op het juiste adres.
Wij zijn gespecialiseerd in meubelrestauratie en bieden voornamelijk maatwerk. Met oog voor detail gaan wij aan de slag met uw meubelstuk om het weer in de originele staat te brengen, zodat uw meubelstuk opnieuw volledig tot zijn recht komt.

Speciale technieken voor meubelreparatie en meubelrestauratie

Met een zeer uitgebreid machinepark heeft Broekhuis Houtbewerking & Restauratie dé technieken in huis om met alle zorg uw meubelstuk te behandelen. Een aantal van onze technieken zijn uniek en door jarenlange ervaring ontwikkeld om zo met alle zorg ook ambachtelijke antiek restauratie te kunnen uitvoeren. Met diverse moderne technieken is het niet mogelijk om antieke meubels weer te laten herleven, daarom is een ambachtelijke meubelmakerij vaak een handigere keuze.

Meerdere vormen van restauratie en reparatie bij meubelmaker Goor

Naast meubel reparatie en restauratie bieden wij ook een zeer uitgebreid scala aan andere reparatie- en restauratieservices. Wij bieden onder andere ook gevelrestauratie en kozijnrestauratie aan.

Wilt u ook meubelrestauratie of meubelreparatie bij Broekhuis houtbewerking en meubelrestauratie en uw meubels een tweede leven geven? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Vragen? Neem direct contact op