Meubelmaker Enschede

Meubelmaker en meubelrestauratie in Enschede

Wilt u een uniek meubel in uw huis of wilt u een uniek meubelstuk laten restaureren in Enschede? Dan bent u bij Broekhuis houtbewerking & meubelrestauratie op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten meubelrestauratie en meubelmakerij. Met oog voor detail gaan wij aan de slag met uw meubelstuk om het weer in de originele staat te brengen, zodat deze weer volledig tot zijn recht komt.

Speciale technieken voor meubelreparatie en meubelrestauratie

Met een zeer uitgebreid machinepark heeft Broekhuis houtbewerking & restauratie dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw meubelstuk te behandelen. Een aantal van onze technieken zijn uniek en door jarenlange ervaring ontwikkeld. Zo kunnen wij met zorg ambachtelijke antiek restauratie te kunnen uitvoeren die met moderne technieken niet mogelijk zijn om zo antieke meubels weer te laten herleven.

Meerdere vormen van restauratie en reparatie bij meubelmaker Enschede

Naast meubel reparatie en restauratie bieden wij ook een uitgebreid scala aan andere reparatie en restauratie services. Wij bieden onder meer ook gevelrestauratie en kozijnrestauratie aan.

Wilt u ook meubelrestauratie of meubelreparatie in Enschede bij Broekhuis Houtbewerking & Restauratie en uw meubels een tweede leven geven? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.