Meubelmaker Delden

Meubelmaker in Delden nodig ? 

Meubelmaker Delden nodig? Wilt u een uniek meubel in uw huis of wilt u een uniek meubelstuk laten restaureren? Dan bent u bij Broekhuis houtbewerking & meubelrestauratie op het juiste adres.
Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten meubelrestauratie en meubelmakerij. Met oog voor detail gaan wij aan de slag met uw meubelstuk om het weer in de originele staat te brengen, zodat deze opnieuw volledig tot zijn recht komt.

Speciale technieken voor meubelreparatie en meubelrestauratie

Met een zeer uitgebreid machinepark heeft Broekhuis houtbewerking & restauratie dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw meubelstuk te behandelen. Een aantal van onze technieken zijn uniek en door jarenlange ervaring ontwikkeld om zo met alle zorg ook ambachtelijke antiek restauratie te kunnen uitvoeren. Op deze wijze kunnen we bijvoorbeeld voor een prachtige afwerking zorgen, die met moderne technieken niet mogelijk zijn om zo antieke meubels weer te laten herleven.

Meerdere vormen van restauratie en reparatie bij meubelmaker Delden

Naast meubelreparatie en restauratie bieden wij een zeer uitgebreid scala aan andere reparatie en restauratie services. Wij bieden o.a ook gevelrestauratie en kozijnrestauratie aan.

Wilt u ook meubelrestauratie of meubelreparatie bij Broekhuis houtbewerking en meubelrestauratie en uw meubels een tweede leven geven? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Vragen? Neem direct contact op