Kozijnen op maat

Specialist in kozijnen op maat

Kozijnen op maat nodig? Broekhuis Houtbewerking is dé specialist in het maken van kozijnen op maat waarbij vormgeving, detaillering en uitstraling nog een grote rol spelen. Wij richten ons niet op de grote markt en hoeveelheden, maar op maatwerk en speciale vormgeving. Toepassing zijn met name het landelijk wonen, authentieke woonboerderijen en monumentale panden. Buiten de traditionele houtsoort meranti, en sapeli mahonie en merbau, kunnen wij ook afhankelijk van binnen/buiten toepassing kozijnen deuren en ramen produceren in bijvoorbeeld eiken, esdoorn, sipo mahonie, essen, iroko, teak enzovoort. Als extra optie leveren wij ook traditionele kruisroeden, plakroeden en raamluiken. Zie kruisroeden en plakroedes  en luiken. Wilt u unieke kozijnen deuren en of ramen voor uw woonhuis, dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking op het juiste adres.

Modern uitgebreid machine park voor kozijnen op maat

Met een zeer uitgebreid machinepark en meer dan 35 jaar ervaring, heeft Broekhuis Houtbewerking dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw kozijnen op maat te produceren. Wij beschikken over een eigen profielslijperij, waardoor we alle detailleringen op uw kozijnen, deuren en ramen kunnen aanbrengen. Ook voor ronde kozijnen en ronde ramen, toogkozijnen, toogramen en toogdeuren bent u bij ons op het juiste adres.

Wij leveren onder meer aan timmerfabrieken, aannemers, bouwbedrijven, interieurbedrijven, monumentenzorg en particulieren.

Kozijnen op maat iets voor u?

Wilt u ook kozijnen op maat bij Broekhuis Houtbewerking laten maken neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel 053-5728328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op