Plinten

Dé specialist in plinten op maat

Broekhuis Houtbewerking is dé specialist op het gebied van plinten op maat. Muurplinten zijn er in veel verschillende soorten en maten en het is dan ook belangrijk dat u de juiste plint kiest bij uw interieur, immers de plint zal meestal door uw hele interieur zichtbaar zijn.  Naast het feit dat er veel verschillende soorten profileringen in plinten aan zijn te brengen is het ook belangrijk goed na te denken over het materiaal dat u wilt gaan gebruiken voor uw plinten. Wij kunnen u daar goed bij adviseren.

Advies over plinten

Er zijn veel verschillende soorten materialen en vormen die u kunt gebruiken voor het maken van een plint. Er de vorm en hoogte is van grote invloed op de uitstraling van uw plint. Daarnaast is de profilering en de houtsoort van belang. Wij beschikken over een eigen profielslijperij, waardoor wij de plinten in nagenoeg elke afmeting, houtsoort, profilering /detaillering, en afwerking kunnen leveren.

Zakelijke markt

Broekhuis Houtbewerking levert ook grote partijen plinten aan de zakelijke markt, wij leveren o.a.  aan bouwbedrijven, parketvloerindustrie, interieurbedrijven, klusbedrijven en particulieren.

Plinten iets voor u?

Voor meer informatie over onze producten voor de zakelijke markt neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel op 053 572 8328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

 

Vragen? Neem direct contact op