Meubelrestauratie

Meubelmaker en meubelrestauratie

Wilt u een uniek meubel in uw huis of wilt u een uniek meubelstuk laten restaureren. Dan bent u bij Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie op het juiste adres.
Met meer dan 35 jaar ervaring in de meubelbranche zijn gespecialiseerd in alle soorten meubelrestauratie en meubelmakerij. Met oog voor detail gaan wij aan de slag met uw meubelstuk om het weer in de originele staat te brengen, zodat uw meubelstuk weer volledig tot zijn recht komt in uw interieur. Ook voor nieuwe meubels op maat kunt u bij ons terecht. Wij ontwerpen en realiseren het meubel van begin tot eind.

Speciale technieken voor meubelrestauratie en meubelreparatie

Met een zeer uitgebreid machinepark heeft Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie dé speciale technieken in huis om met alle zorg uw meubelstuk te behandelen. Een aantal van onze technieken zijn uniek en door jarenlange ervaring ontwikkeld om zo met alle zorg ook ambachtelijke antiek restauratie te kunnen uitvoeren. Op deze wijze kunnen wij voor een dusdanige kwaliteit zorgen; die met moderne technieken niet mogelijk zijn om zo antieke meubels weer te laten herleven.

Meerdere vormen van restauratie

Wilt u ook meubels of meubelrestauratie bij Broekhuis Houtbewerking & Restauratie laten maken, neem dan contact met ons op via de contactpagina, of bel 053-5728328, en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Vragen? Neem direct contact op